AGENDA

Columbia Basin Collaborative (CBC) Habitat Work Group

Date and Time:

February 24, 9:00 am to 12:00 pm PST Hosted on Zoom

Desired Outcomes:

• Finalize short term recommendations to go to the Science Integration Work Group and the I/RG

Time(PT)	Topic	Who
10 min	Welcome and Agenda Review	Amira Streeter, Kearns
		& West
9:00 – 9:10 am		
20'.	Daniel (U/DO Marilian and Communication	A se's a Charalan IVanaa
20 min	Recap of I/RG Meeting and Consensus	Amira Streeter, Kearns & West
9:10 – 9:30 am	Process	a west
5.10 5.50 am		
20 min	Straw Poll of Recommendations for	Amira Streeter, Kearns
	Meeting – Green Light, Red Light	& West
9:30 – 9:50 am		
40 min	Habitat Discussion of 1 "General	Amira Streeter, Kearns
0.50 40.30	Recommendation"	& West
9:50 – 10:30 am		
10 min	Break	N/A
10:30 – 10:40 am		
40 min	Habitat Discussion of 1 "NOAA 5-Year	Amira Streeter, Kearns
10.40 44.20	Review Recommendation"	& West
10:40 – 11:20 am		
30 min	Discuss Recommendations by	Amira Streeter, Kearns
30 11111	Region/Impact	& West
11:20 – 11:50 am		

Time(PT)	Topic	Who
10 min	Confirm Next Steps, Upcoming Meeting	Amira Streeter, Kearns
	Topics and Summarize Meeting	& West
11:50 am – 12:00		
pm		